Skip to main content Skip to search

Plantenactie

Actie organiseren voor de clubkas

Kinderen, buurtbewoners, scholieren, sporters, verenigingsleden en andere weldoeners opgelet: Kwekerij Willem van Strien heeft een aantal echte toppers in huis voor jullie sponsoractie. Wij ondersteunen graag mensen die een inzamelactie willen houden door een leuk verkoopitem te leveren. Zo bieden we jullie een ideaal ruilmiddel om zoveel mogelijk donateurs te scoren.

Het is natuurlijk harstikke mooi om geld in te zamelen voor een zelfgekozen goed doel. Verdien daarmee bijvoorbeeld een nieuw klimrek op het schoolplein, een donatie aan een ontwikkelingshulpproject, een schoolreis of een opknapbeurt voor het clubgebouw.

Sfeervol, maar vooral: volle kassa

Bloemen behoren tot de meest gewilde en meest succesvolle producten bij sponsoracties. Donateurs vinden het meestal sowieso fijn om bij te dragen aan een inzamelactie, maar als ze er leuke bloemen voor terugkrijgen dan zullen ze dat extra waarderen. Bovendien brengen de bloeiers altijd extra sfeer in het centrale actiegebouw en bij de mensen die meehelpen de inzamelactie te houden.

Afhankelijk van het seizoen kunnen we onder andere leveren:

  • Geraniums
  • Spaanse margrieten
  • Kerststerren

Maak gebruik van onze ervaring

Kwekerij Willem van Strien heeft vele jaren ervaring met het ondersteunen van mensen die een inzamelactie willen houden. We denken graag mee, weten welke bloemen goed werken voor dit doeleinde en we kunnen als het nodig is goede tips geven over het uitvoeren van de inzameling.

Aanmoediging

Het zou te gemakzuchtig zijn om vanuit de plantenkas alleen maar anderen aan te sporen om bloemen te verkopen voor het goede doel. Kwekerij Willem van Strien geeft graag het goede voorbeeld. De bloemen voor sponsoracties kunnen we helaas niet cadeau doen, maar we bieden initiatiefnemers wel een zacht prijsje zodat ze een mooie winst kunnen realiseren. Verder geven we zelf het goede voorbeeld door in de omgeving maatschappelijke initiatieven te steunen. Zo dient onze vrachtwagen vaak als jassenwagen bij het tentfeest van de voetbalvereniging in De Moer, en sieren onze bloementorens altijd het dorpsfeest in Dongen-Vaart.